SmartFresh

Система Якості SmartFresh це вирішення питання збереження якісних показників свіжихфруктів, відповідно сучасному уявленню щодо практики довгострокового зберігання. Діюча речовина, 1-МСР (1-метилциклопропен), подібна до етилену, який нормально виділяють плоди в природній спосіб, що має вплив на процеси їх дозрівання.
Технологія SmartFresh передбачає вплив на чутливі до дії етилену рецептори плодів і дозволяє локалізувати процеси дозрівання в стані  «утримання», шляхом управління внутрішніми та зовнішніми ресурсами етилену. Це запобігає розвитку негативних ефектів, зумовлених впливом етилену, таким чином, що процеси розм’якшення м’якушу та старіння значно уповільнюються. Якість яблук, таким чином, підтримується протягом усього шляху «від лану до столу», включаючи зберігання, транспортування, гуртовий та роздрібний продаж, до безпосереднього використання споживачем.
Система Якості SmartFresh—отримала глобальне визнання, як важливий інструмент методики управління якістю.

Реклама