Як Система Якості SmartFresh впливає на щільність

Споживачі підтверджують, що вони віддають перевагу хрустким, соковитим, смачним яблукам, і Система Якості SmartFresh допомагає вам задовольнити ці вимоги. Щільність – або іншими словами фактор «хрумкості» — це найбільш важливий параметр якості яблук, на який, як було доведено, має значний вплив використання Системи Якості SmartFresh. Приведені діаграми ілюструють як ефективно це може бути і у комбінації з Контрольованою Атмосферою (РГС) або з Атмосферою з наднизьким вмістом кисню (ULO) де технологія SmartFresh допомагає вам створити привабливий вигляд та забезпечити високу якість навіть тим сортам, що швидко псуються. Це допомагає утримати високий рівень щільності, навіть після вивантаження з РГС/ULO, протягом усього часу знаходження плодів у торгівельній мережі.

Д01

Система Якості SmartFresh в комбінації з Контрольованою Атмосферою (РГС) або з Атмосферою з наднизьким вмістом кисню (ULO) забезпечує наступні переваги:
• Строки збирання врожаю можуть бути продовжені до кінця рекомендованого періоду комерційного «вікна збирання»
• Практично відсутня втрата щільності м’якушу протягом стандартного періоду зберігання (від 6 до 10 місяців в залежності від сорту)
• Можливість забезпечення високої якості зберігання для плодів що швидко псуються та погано зберігаються.
• Відкриття та розвантаження комор СА/ULO може бути відтерміноване
• Після відкриття комори СА/ULO продукція може спокійно продаватись 4-6 тижнів, за умови, що фрукти будуть надалі знаходитись в умовах холоду (RA).
• Забезпечує «хрумкість» для споживача всіма можливими шляхами

Д02

Нижченаведена діаграма показує ефективність застосування SmartFresh на яблуках сорту Гранні Сміт у 2005/2006 роках в Туреччині. Яблука зберігались у звичайному сховищі (RA).

Д03

ГЛАВНАЯОГЛАВЛЕНИЕНАЗАДДАЛЕЕ

Реклама